29 de juliol 2007

Noticies des de Tolmers 1

Benvolgudes famílies,

Suposo que ja heu rebut tots/es el missatge de que ja hem arribat i el viatge va anar molt bé, alguna torbulencia però res molest.

DIVENDRES, 27 de juliol
Els mariners van a les 20.30h. i ja es van trobar les seves tendes muntades perquè l'equip de furgoneta li va muntar. El primer dia vam esbrinar com funcionaria el campament i vam anar a dormir d'hora seguint l'horari angles al que ens estem acostumant.

DISSABTE, 28 de juliol
Pel mati vam començar les instal·lacions, estem fent una porta i un vallat que ens esta quedant molt macos. Vam participar en una de les sessions d'activitats del campament: un joc de pistoles làsers i gladiadors, vam passar-s'ho d'alló més bé i van descarregar adrenalina. Després de berenar van fer un partit de rugbi amb els llops i pioners del AE Sant Francesc Xavier, va ser tant impressionant que ja hi ha altres agrupaments d'altres països que volen jugar amb nosaltres. Ens han retat al diari del campament. Just abans de sopar, com no potser diferent al lloc on estem, ens va ploure. sort que teníem unes bones tendes i ben plantades ja que va ploure tota la nit.



















DIUMENGE, 29 de juliol
Avui ens hem aixecat amb un dia mig solejat i mig nuvolat, tot i que ara sembla que esta sortint el sol. Estat tot en fangat però això no ens ha impedit fer les activitats de Tolmers, avui hem fet tir amb arc i ara estan fent tir amb escopetes d'aire comprimit (com les escopetes de les fires però sense tenir premi al tirar les llaune :P).

Doncs de moment es tot el que hem pogut fer, ja comencen a fer amics d'altres països i tot. Ara tenim previst per demà fer alguna activitat nàutica, com navegació esperem que el temps acompanyi ja us explicarem.